Over FAST vzw

FAST vzw is opgericht door een groep vrienden die naast hun hoofdberoep ook allen actief zijn binnen de eerste hulpverlening.
Bovendien is een groot deel van de oprichters ook beroepsmatig actief binnen de hulpverlening. Zo vind je in ons bestuur hulpverlener-ambulanciers, (urgentie-)verpleegkundigen en artsen. Samen heeft het bestuur al meer dan 75 jaar ervaring in de eerste hulp en medische sector.

Zij merkten op dat er een grote vraag is naar een betrouwbare partner voor het aanbieden van opleidingen en hulpverlening op evenementen, die daarnaast aan zijn medewerkers een professionele en aangename sfeer kan aanbieden.

Op 6 mei 2022 besloten ze dan ook om samen zelf een vzw op te richten met als doel deze kennis en ervaring omtrent eerste- en medische hulpverlening te delen met én in dienst te stellen van de bevolking. Bij het uitvoeren van deze taak hechten we veel belang aan volgende waarden en normen:

Kwalitatieve dienstverlening

Professionaliteit en kwalitatieve dienstverlening zijn zaken die we hoog in het vaandel dragen. 
Zeggen dat we voor kwaliteit staan is één ding, dit aantonen is nog beter.
Zo behaalden we:

Onze organisatie is continu bezig met het evalueren en bijsturen van haar dienstverlening. Daartoe is ook uw mening belangrijk. Bij elke inzet zullen we nadien uw tevredenheid bevragen. Toch een probleem of klacht? U kan makkelijk terecht op klachten@fastvzw.be